To soboto smo v novomeški Qlandiji pripravili slovestnost in uradno predstavili Novo generacijo Toyota Corolle naši regiji.

Pred nami je razburljivo potovanje, saj ikona postaja hibridna.

Navdušeni nad živahno vožnjo nove Corolle

Toyotine hibride je užitek voziti. 1,8-litrski hibridni motor je živahen in odziven ter zagotavlja sproščeno mestno vožnjo. Novi 2,0-litrski hibridni motor Hybrid Dynamic Force zagotavlja še več moči brez vpliva na gladko vožnjo. Ne glede na vašo izbiro sta v obeh primerih zagotovljeni manjša poraba goriva in manjša stopnja emisij, ki se pri vožnji izključno na električni pogon zmanjšata na nič.

Udobje brez primere

Kabina nove Corolle je zasnovana za vaše udobje. Športni sedeži vas objamejo in držijo čvrsto na mestu, da vam je na dolgih potovanjih dovolj udobno. Položaj volana je zasnovan, da deluje čim bolj naravno in s tem preprečuje utrujenost. Gumbi za vožnjo, informacijsko-razvedrilni sistem in upravljanje avdiosistema na volanskem obroču omogočajo, da držite roke na enem mestu, pri čemer jih grelnik volanskega obroča v mrzlih dneh greje.

Varnost nikoli ni le opcija, temveč standard

Toyota Safety Sense je del standardne opreme pri vseh vozilih Corolla, ker je vaša varnost ključnega pomena. Ta unikaten varnostni sistem vključuje paleto izboljšanih varnostnih funkcij za olajšanje vožnje in zagotavlja še boljšo varnost za vas in potnike.

Poleg testnih voženj smo za udeležence pripravili tudi izjemen razvedrilni program, saj sta bili v naši družbi kraljica metliške črnine Melanie Miketič in Ines Erbus. Obe tudi sicer vozita Toyotin hibridni avto in sta tako obiskovalcem tudi delili svoje izkušnje s hibridno tehnologijo. Ines Erbus se je tokrat odpeljala s povsem novo Toyoto Corollo sedan.
Za glasbo je poskrbel DJ Clem, za zvezno besedo pa Matjaž Lovše. Za obiskovalce smo imeli pripravljenih tudi precej praktičnih nagrad.

Vsekakor, pa vas vabimo v naš TPV Avto, kjer lahko izveste več informacij. Rezervirate si lahko tudi brezplačno testno vožnjo in tudi sami preizkusite čemu tolikšno navdušenje vseh, ki so to priložnost že izkoristili.

Oglejte si, kako so se zabavali, v fotogaleriji, zgoraj ali video posnetku, spodaj.