To soboto smo v krški Qlandiji pripravili slovestnost in uradno predstavili popolnoma novega Renault Clia, pete generacije.

Čutne linije, dinamičen profil, izklesani boki in nova svetlobna podoba z žarometi Full LED. Novi CLIO vas bo v trenutku prevzel s svojo sodobno in dinamično podobo, ki jo poudarja nov kovinski odtenek oranžna Valencia. Legendarno mestno vozilo z možnostmi prilagoditve, novimi platišči ter različico najvišjega razreda INITIALE PARIS in športno različico R.S. Line ponuja pestro izbiro za vse okuse. V notranjosti šteje vsaka podrobnost. Novi CLIO je popolnoma spremenjen in je zdaj na voljo z visokokakovostnimi materiali in končnimi obdelavami. Z novo pametno kabino po meri voznika in izjemno udobnimi sedeži lahko uživate v doživetju vožnje, ki bo navdihnilo vse vaše čute. Za najboljše počutje izbirajte med prilagoditvami notranjosti in paketi ambientalne osvetlitve MULTI-SENSE. Notranjost je povsem prilagojena vašemu okusu!

Eden največjih zaslonov na dotik v razredu s povezanim navigacijskim sistemom, iskanje zanimivih točk s storitvijo Google Places itd. Novi CLIO vam z Renaultovim sistemom EASY CONNECT omogoča izjemno preprosto doživetje povezanosti.

Legendarno mestno vozilo zahvaljujoč sistemu za samodejno zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev poskrbi za vašo varnost z enako lahkotnostjo tako v mestu kot na odprti cesti. Novi CLIO je opremljen z najnovejšo Renaultovo tehnologijo EASY DRIVE, ki s 360-stopinjsko kamero in sistemom Easy Park Assist poenostavi vožnjo in parkiranje.

Poleg ekskluzivnih testnih voženj smo za udeležence pripravili tudi izjemen razvedrilni program. Oglejte si, kako so se zabavali, v fotogaleriji, zgoraj.

Vsekakor, pa vas vabimo v naš TPV Avto, kjer lahko izveste več informacij. Rezervirate si lahko tudi brezplačno testno vožnjo in tudi sami preizkusite čemu tolikšno navdušenje vseh, ki so to priložnost že izkoristili.