To soboto je Skupina TPV poskrbela za zabavo pred nakupovalnim centrom Qlandia v Novem mestu. Obiskovalce smo s predstavitvijo najnovejših modelov vozil Toyota, Renault, Nissan ter Dacia zapeljali v svet električnih in hibridnih vozil ter jim predstavili širok nabor TPV prikolic.

Vozila na alternativne pogone so naša prihodnost, zato smo z dogodkom uporabnikom želeli povečati zaupanje, odgovoriti na morebitna vprašanja in jim omogočili, da se s hibridnimi in električnimi vozili tudi sami zapeljejo. Obiskovalcem, ki jih zanima tehnično ozadje delovanja vozil, je bil predstavljen tudi Toyotin brezstopenjski menjalnik.

Poleg testnih voženj smo za udeležence pripravili tudi nagradne igre, v katerih so se potegovali za brezplačno vikend uporabo vozila Toyota s polnim rezervoarjem goriva ter številne druge nagrade. Simpatična radijska voditeljica Ivjana Banić je obiskovalce privabljala k sodelovanju in podajala poučne informacije o hibridnih in električnih vozilih. Kdo je bil glavna zvezda v mestu Ivjana Banić, Twizy ali mične gospodične pa presodite sami?

Najbolj pogumni so lahko sedli na Zaletavček, kjer so preizkusili silo udarca pri trku s hitrostjo 11km/h. Ne sliši se velika hitrost, vendar je pa trk že pri tako majhni hitrosti presenetljivo močen. Vsi, ki so testirali zaletalček so prav gotovo dobili potrditev kako učinkovita ter pomembna je uporaba varnostnega pasu. Ne pozabimo, da pas rešuje življenja!

Vabimo vas v naš TPV Avto, kjer lahko izveste več informacij o hibridnih in električnih vozil ter naših TPV Prikolicah. Prijazni sodelavci vam bodo z veseljem svetovali in vas zapeljali na testno vožnjo.

Oglejte si, kako so se zabavali, v fotogaleriji, zgoraj.

Vse pravice pridržane - TPV Avto d.o.o. | TPV Avto d.o.o. je del Skupine TPVSkupina TPV