Vzdrževalni pregled

Vzdrževalni pregled

Vzdrževalni pregled je priložnost, da podrobno izveste, v kakšnem stanju je vaše vozilo.

Upoštevajte priporočila o vzdrževanju in pripeljite svoje vozilo na vzdrževalni pregled v delavnico Renault in tako podaljšajte njegovo življenjsko dobo in zmogljivost.

Moj Renault

Vpišite se v kljub Moj Renault in obveščali vas bomo o prihodnjih rokih vzdrževanja vašega vozila in vam ob tem ponudili posebne ponudbe.

Motorno olje

Določeni sestavni deli motorja lahko izgubijo del svojih zmogljivosti, če redno ne zamenjate motornega olja. Na daljši rok lahko to celo povzroči mehanske okvare. Upoštevanje rokov, ki jih je predvidel konstruktor vozila, vam bo omogočilo ohraniti zmogljivosti in dolgo življenjsko dobo vozila. Ob vsaki menjavi olja vam bo Renault ponudil paketne storitve prilagojene vašemu vozilu.

Kdo zna bolje kot Renault vzdrževati vaš Renault

  • Strokovno znanje tehnikov, posebej usposobljenih za vzdrževanje in popravila na vašem vozilu
  • Enoletno garancijo na nadomestne dele in vgradnjo na vse storitve
  • Zagotovilo vgradnje originalnih nadomestnih delov Renault kot jamstvo kakovosti in varnosti
  • Elektronsko beleženje posegov na vozilu, kar jamči, da so ohranjene originalne lastnosti vašega vozila Renault. To je pomemben argument ob morebitni nadaljnji prodaji.
  • Paketne cene za najpogostejše posege. Naše cene so konkurenčne in pregledne, saj vključujejo nadomestne dele in delo.

Motrio

Z ugodnimi cenami Motrio boste lahko zmanjšali stroške vzdrževanja svojega vozila starejšega od 5 let, ob tem pa ohranili kakovost. Omogočajo vam izkoristiti strokovnost profesionalcev in enoletno garancijo na nadomestne dele in delo.